HP roept laptopaccu’s terug vanwege brandgevaar

| Posted door | Categorieën: Nieuws

HP is met een wereldwijde terugroepactie van hun accu’s begonnen, die tussen maart 2013 en oktober 2016 wereldwijd zijn geleverd in diverse laptops van HP en Compaq. Deze accu’s worden teruggeroepen vanwege een eventueel brandgevaar. Deze terugroepactie geldt ook voor reserveaccu’s. HP heeft al aangegeven om alle defecte accu’s te gaan vervangen.

Om te kunnen zien als gebruiker of uw accu ook gevaar loopt, heeft HP een programma uitgebracht dat gebruikers gemakkelijk kunnen downloaden en gebruiken. Met dit programma kunt u in een oogopslag zien of uw accu een van de gevaarlijke types is.

Dit programma is via de officiële HP website te downloaden. Hier staat ook verdere informatie over de eventuele inleverprocedure van uw accu.

Op de website van Tweakers staat een complete tabel met daarin alle laptops die wellicht een defecte accu bevatten. Los verkochte accu’s die geschikt zijn voor andere modellen kunnen ook getroffen zijn. Er wordt dan ook aanbevolen om doormiddel van het programma van HP uw accu te valideren.

Wij van Palcoma raden u aan om via het HP programma uw accu te controleren om eventuele brandschade te voorkomen. Indien u er niet uit komt, kunt u altijd ons bereiken via 010 – 599 8000 voor eventuele ondersteuning.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.