Case: Sonja Verhoef, Stichting toetsing verzekeraars

| Posted door | Categorieën: Uncategorized

Een automatiseringspartner die zich proactief opstelt, dat was voornamelijk waar Stichting toetsing verzekeraars naar op zoek was toen zij in aanraking kwamen met Palcoma. Nadat zij door KPMG  middels een audit een lijst met aandachtspunten hadden laten opstellen waaraan hun automatisering zou moeten voldoen, gingen ze op zoek naar een nieuwe samenwerkingspartner om dit van de grond te krijgen. “We waren niet tevreden over onze toenmalige automatiseringspartner en zijn online gaan zoeken. Na vele gesprekken kwam Palcoma als beste uit de bus. En met die keuze zijn we nog steeds heel blij”, aldus Sonja Verhoef, office manager bij Stichting toetsing verzekeraars.

Één van die punten waaraan de nieuwe automatiseringspartner moest voldoen volgens KPMG is inzicht in wat er gebeurt middels rapportages en overzichten. “Dit kenden wij niet vanuit onze toenmalige automatiseringspartner dus we waren blij verrast te ontdekken dat dit de standaard is bij Palcoma.” Zeker met het oog op de nieuwe AVG-wetgeving omtrent privacy is dit een belangrijk punt. Als organisatie die keurmerken uitgeeft aan verzekeraars krijgt Stichting toetsing verzekeraars veel privacygevoelige data in handen waarmee zorgvuldig dient te worden omgegaan.

“Samen met Palcoma zijn wij dan ook al ruim van tevoren aan de slag gegaan om ervoor te zorgen dat onze organisatie tijdig zou voldoen aan de nieuwe normen. Palcoma heeft ons geadviseerd in welke zaken van ons aanpassingenlijstje wel en niet wijselijk waren om door te voeren en heeft vervolgens lang gewerkt om dit voor elkaar te krijgen. Inmiddels zijn wij bijna helemaal privacy-proof.”

Gezien het feit dat een groot gedeelte van de medewerkers dagelijks onderweg is voor het uitvoeren van audits bij verzekeraars, is werken op afstand een belangrijk punt voor de organisatie. “We hebben allemaal een iPad. Deze worden op afstand gemonitord en we kunnen via onze iPad naar onze server om bepaalde documenten in te zien die in een afgeschermd gedeelte staan. We kunnen gemakkelijk vanuit huis inloggen en wanneer we toegang hebben tot een veilige internetverbinding kunnen we overal werken. Een veilige, mobiele automatisering; dat is voor ons echt essentieel.”

“Wat ik vooral zo fijn vind aan de samenwerking met Palcoma is dat als er iets is, het direct wordt opgelost. Ik word teruggebeld en herinnerd aan zaken indien ik dit zelf vergeet en de medewerkers van Palcoma hebben altijd een proactieve houding ten opzichte van onze automatisering. Uit ervaring weet ik dat dit niet vanzelfsprekend is bij ICT-bedrijven en ik waardeer het enorm,” aldus Sonja Verhoef. “Ik was vanaf moment één blij met ze en dat gevoel hebben ze goed vast weten te houden.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.