Vacature: Systeem- & netwerkbeheerder (Junior en/of Medior) Maassluis

| Posted door | Categorieën: Nieuws

Bij Palcoma noemen we onze systeem- en netwerkbeheerders anders, namelijk automatiseringsbegeleiders. Als automatiseringsbegeleider ben jij het aanspreekpunt voor alle automatiseringszaken van onze klanten. Je hebt persoonlijk contact met deze klanten via telefoon, e-mail maar ook op locatie bij deze klanten in de Randstad/Zuid-Holland. Jij bent een all-round ICT-er en continue bezig om jezelf verder te ontwikkelen.

Wat ga je doen?

Je gaat onze klanten ondersteunen met vragen rondom hun automatisering, het uitvoeren van systeem- en netwerkbeheer en het oplossen van eventuele storingen. Dat doe je niet alleen maar samen met ons team waarmee je veel kennis gaat uitwisselen.

Je gaat voornamelijk Microsoft Server 2008 t/m 2019 omgevingen beheren maar Linuxomgevingen hebben we ook. Virtualisatie doen wij op fysieke servers maar ook in de cloud; dat doen we vooral met Microsoft Hyper-V maar kennis van VMware kan ook handig zijn. Clouddiensten zoals Office 365, Microsoft Azure en natuurlijk back-upoplossingen vallen ook onder jouw beheer, net als onze uitgebreide monitoringdienst. En natuurlijk hebben we wifi en storage-oplossingen, firewalls en VPN’s in beheer.

Zoals je ziet een leuke en veelzijdige functie, dus twijfel niet en reageer direct!

Wat vragen wij van jou?

  • Minimaal 3 jaar ervaring in soortgelijke functie
  • Je kan zelfstandig werken maar bent ook een teamplayer
  • Communicatief sta je je mannetje/vrouwtje
  • MBO+/HBO-denkniveau
  • In het bezit van rijbewijs B
  • 32-40 uur beschikbaar
  • Verder werk je gestructureerd, accuraat en zorgvuldig, ben je proactief en stressbestendig.

Wat kunnen wij jou bieden?

Een veelzijdige werkomgeving met diverse klanten in diverse markten met bijbehorende uitdagingen. Een marktconform salaris met 13e maand, een bonusregeling en goede arbeidsvoorwaarden; Veel ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling; Werken in een leuk team met veel vrijheden naast bijbehorende verantwoordelijkheden.

Hoe verder?

Stuur je CV met begeleidende brief naar [email protected] waarna wij contact met je opnemen voor een kennismakingsgesprek.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.