Wat is er nieuw in Office 2016

| Posted door | Categorieën: Nieuws

Office 2016

Er is een nieuwe versie van Microsoft Office uit. De gebruikersinterface is hierbij verder geoptimaliseerd en aangepast aan die van Windows 10. Andere intressante zaken in deze nieuwe versie zijn:

Zoeken

Er zijn een aanzienlijk antal nieuw functies toegevoegd aan de software. En er zaten al behoorlijk wat mogelijkheden in de vorige versie. Daarom heeft Microsoft een handige zoek functie ingebouwd waarmee functionaliteit eenvoudig kan worden opgezocht zonder alle menu’s af te speuren.

Nieuwe programmaonderdelen

Sway is zo’n nieuw programma dat onderdeel is geworden van Office 2016. Met sway kunnen eenvoudig interactieve mulitmediapresentaties worden gemaakt die via internet kunnen worden gedeeld of een computer (met een projector) kunnen worden gepresenteerd. Een andere toevoeging is Delve waarmee gegevens en bestanden worden gezocht.

Samenwerken

Het is mogelijk met meerdere gebruikers – tegelijkertijd – in een document te werken dat is opgeslagen in Sharepoint of OneDrive. Momenteel alleen nog met de tekstverwerker Word maar Microsoft heeft aangekondigd dat andere onderdelen snel volgen.

Office 365

Gebruikers van de cloudoplossing Office 365 in combinatie met Office kunnen kosteloos opwaarderen naar de laatste versie. Heeft u daarbij hulp nodig – of heeft uw andere vragen over het grbuik van Microsoft Office – aarzel dan niet o contact met onze supportdesk op te nemen. Wij helpen u graag !

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.