Partner van het Ondernemersspreekuur

| Posted door | Categorieën: Wist u dat?

Ondernemers zijn veelkunners, duizendpoten, energieke creatievelingen. Gedreven doeners met een problemen-zijn-er-om-op-te-lossen-instelling. Maar ook de beste ondernemer loopt regelmatig tegen dingen aan waar hij zelf eigenlijk niet voldoende vanaf weet. Zoals financiële planning, communicatie, ICT, juridische zaken. En bij wie klop je dan aan?

Daarvoor uw het Ondernemersspreekuur opgericht waarvan Palcoma ICT-diensten een partner is. Samen met zes andere specialisten uit Rotterdam en omstreken in de vakgebieden accountancy, belastingen, financieringen, verzekeringen, communicatie, arbeidszaken, juridische zaken, automatisering/ICT en grafische vormgeving/webdesign kunnen het Ondernemersspreekuur bijna iedere ondernemersvraag beantwoorden. Heeft een ondernemer een vraag op een ander vakgebied, dan hebben de partners gezamenlijk een dermate groot en effectief netwerk, dat zij kunnen regelen dat ook deze vraag wordt beantwoord.

b_steluwvraagHeeft u een vraag voor de specialisten van Het Ondernemersspreekuur? Of wilt u eens vrijblijvend sparren? Het gesprek kan plaatsvinden op het kantoor van een van de partners in de regio, maar ook op locatie. Druk op de knop en vul de uw vraag in.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.